Vanaf twee personen en voor het volledige gezelschap van uw tafel.

A partir de deux personnes et pour la totalité des convives de votre table.

 

MENU 't overhamme

Een evenwichtige compositie van zes  inventieve gerechten afwisselend volgens seizoen en marktaanbod.

Une suite harmonieuse de six spécialités selon la saison et le marché.

€ 87.00

 met aangepaste wijnen

Le menu dégustation, vins compris

€ 126.00

 

5 gerechten ** - 5 plats **

€ 77.00

met aangepaste wijnen

Menu vins compris

€ 106.00

 

LUNCH - TIME MENU

Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert naargelang het marktaanbod.

Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.

€ 47.00

aangepaste wijnen

vins compris

€ 69.00

 

ZONDAGSLUNCH - LUNCH DE DIMANCHE

Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert naargelang het marktaanbod.

Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.

€ 52.00

met aangepaste wijnen

Menu vins compris

€ 74.00

 

VRIJDAGMIDDAG VISDAG - VENDREDI MIDI JOUR DE PÊCHE

3 gerechtjes, uit de zee en rivieren dicht bij ons, dessert, aperitief, hapjes aangepaste wijntjes, waters & koffie of thee

3 plats de poissons de la mer et rivières près de nous, dessert, apero, amuses bouches, vins accompagnés, eaux, café ou thé

€ 86.00

MENU 't overhamme

 

Zeebaars – diepzeekreeft – quinoa – avocado – citrus **

Bar – langoustine – quinoa – avocat – citrus **

 

 

Heilbot – garnaal – asperge – stengelsla – botermelk

Flétan – crevette – asperge – celtuce – lait battu

 

 

Kabeljauw – kippenoester – morieltjes – jonge ui – humus **

Morue – sot-l’y-laisse – morilles – ciboule – houmous **

 

 

Hoevekip – eendenlever – truffel – schorseneer – spruit **

Poulet fermier – foie de canard – truffe – salsifis – choux de Bruxelles **

 

 

Kaasjes – appelchutney – dadel – eierbrood (suppl. € 12.00)

Fromages – chutney de pommes – dattes- brioche (suppl. € 12.00)

 

 

Yoghurt – walnoot – honing – bloedappelsien **

Yaourt – noyer – miel – oranges sanguines **

 

 

Banaan – chocolade – koffie – pinda **

Banane – chocolat – café – cacahuètes **

VOORGERECHTEN – LES ENTRÉES – STARTERS - VORSPEISE.

 

 

*Oester – Huître – Oyster – Auster.

Oester Gillardeau nr3 – bloemkool – rode biet

Huître Gillardeau nr3 – choufleur – betterave rouge

29.00

Oester Gillardeau – natuur

Huître Gillardeau – nature

30.00

 

*Rund – Boeuf – Beef - Rind

Rundstartaar – truffel – knolselder

Tartare de boeuf – truffe – celeri rave

38.00

 

*Zeebaars – Bar – Seabass - Wolfsbarsch

Zeebaars – diepzeekreeft – quinoa – avocado – citrus

Bar – langoustine – quinoa – avocat – citrus

34.00

 

*Eendenlever – Foie de canard – Duck liver – Ente leber

Eendenlever – rode biet – appel – rode wijn – spinazie

Foie de canard – betterave rouge – pomme – vin rouge – épinard

27.00

 

*Kalfshersenen – Cervelle de Veau – Vailbrain - Kalbshirn

2 x Kalfshersenen – kalfstong -  knolselder – augurk – tartaarsaus

2 x Cervelles de veau – langue de veau –  celeri rave – cornichon – sauce tartare

28.00

 

*Diepzeekreeftjes – Langoustines – Langoustines – Kaisergranat

Diepzeekreeftjes – ganzenlever – schorseneer – appel – curry

Langoustines – foie d’oie – salsifis – pomme – curry

38.00

Door onze bewuste keuze om enkel met verse producten te werken, is het mogelijk dat bepaalde gerechten en/of ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, waarvoor onze excuses.

Notre souci est de n’employer que des ingrédients frais. Il se pourrait que certains plats ne soient pas toujours disponibles, nous vous prions de nous en excuser.

VISGERECHTEN - LES POISSONS - SEAFOOD - FISCHGERICHTE

 

 

*Heilbot – Flétan – Helibut – Heilbutt

Heilbot – garnaal – asperge – stengelsla – botermelk

Flétan – crevette – asperge – ciboule – lait battu

38.00

 

*Kabeljauw – Morue – Cod – Kabeljau

Kabeljauw – kippenoester – morieltjes – jonge ui – humus

Morue – sot-l’y-laisse – morilles – ciboule – houmous

34.00

 

 

VLEES, GEVOGELTE – VIANDES, VOLAILLES – MEAT, POULTRY – FLEISCH, FEDERWILD

 

 

*Hoevekip – Poulet fermier – Farm chicken – Bauernhof huhn.

Hoevekip – eendenlever – truffel – schorseneer – spruit

Poulet fermier – foie de canard – truffe – salsifis – choux de Bruxelles

38.00

 

* Kalf – Veau – Veal – Kalb

Zwezerik – diepzeekreeftjes – bloemkool - spek

Ris de veau – langoustines – choufleur - lard

42.00

Kalfswang – ganzenlever – truffel – knolselder

Joue de veau – foie d’oie – truffe – celeri rave

40.00

 

*Lam – Agneau – Lamb – Lamm

Lam – artisjok – aardpeer – andoorn

Agneau – artichaut – topinambour – crosne

49.00

Keuze van de kaart van woensdag tot en met vrijdagmiddag.

Choix à la carte de mercredi jusqu’au vendredi midi inclus.

Cadeaubon

 

 

Een Cadeaubon van ’t Overhamme.

 

Fijn om te schenken, leuk om te krijgen,

 

Bepaal zelf het bedrag dat U aan een geschenkbon wenst te besteden

Of opteer voor één van onze formules:

Geschenkcheques  vanaf € 52,00 per persoon voor een zondagslunch met drie gerechten,

€ 74,00  met geselecteerde wijnen of € 90,00 met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.

€ 77,00  voor een menu met vijf gerechten, €106,00  met geselecteerde wijnen of € 124,00  met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.

 

Verder zijn de mogelijkheden € 87,00  voor het grote degustatiemenu,

 € 126,00  met geselecteerde wijnen of € 14 2, 00 met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.

 

Een eenvoudig telefoontje volstaat, wij sturen de geschenkbon graag naar je toe.

SLUITINGSDAGEN:

 

Maandag, dinsdag, zaterdagmiddag & zondagavond

Van woensdag 1 januari tot en met donderdag 09  januari 2020

Van zondag 29 maart tot en met dinsdag 07 april 2020

Zondag 24 mei 2020

 

zaterdag 06 & zondag 07 juni 2020

 Van maandag 20 juli tot en met dinsdag  18 augustus 2020

CONTACT

 

Op zaterdagmiddag maken we graag een uitzondering voor gezelschappen vanaf 12 personen.

 

tel: +32 (0)53 77 85 99

mail: overhamme@skynet.be

LIGGING - Brusselse steenweg163, 9300 Aalst

Reservatie / Reservation:

053 77 85 99 of via het formulier

0pen : Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdagavond & zondagmiddag

12.00 u. tot 14.00 u.

19.00 u. tot 21.00 u.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken dieetbeperkingen, allergieën of zwangerschap te vermelden bij het maken van uw reservatie

“Laatste minuut” of reservaties voor gezelschappen vanaf 8 personen, graag telefonisch

 

Gelieve te noteren dat het restaurant gesloten is:

 

Elke maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond

Van woensdag 1 januari tot en met donderdag 09  januari 2020

Van zondag 29 maart tot en met dinsdag 07 april 2020

Zondag 24 mei 2020

zaterdag 06 & zondag 07 juni 2020

 Van maandag 20 juli tot en met dinsdag  18 augustus 2020

 

Op zaterdagmiddag maken we graag een uitzondering voor gezelschappen vanaf 12 personen.

Veuillez indiquer toute restriction alimentaire, allergie ou grossesse lors de votre réservation

Pour une réservation de dernière minute, ou de tables à partir de 8 personnes veuillez nous contacter par téléphone

 

Veuillez noter que le restaurant est fermé:

 

Le lundi, mardi, Samedi midi et Dimanche soir

Du 1 janvier  au 09 janvier 2020 inclu

Du 29 mars au 07 avril 2020 inclu

Dimanche 24 mai

samedi 06 & dimanche 07 2020

Du 20 juillet au 18 aout 2020  inclu

Please indicate any dietary restrictions, allergy or pregnancy when making your reservation

For a last minute reservation or a tab le from 8 people, please call us

For a last minute reservation, please call us

 

Please note that our restaurant is closed :

 

Every Monday, Tuesday, Sunday for dinner and Saturday for lunch

From January 1 until January 09 2020 included

From March 29 until April 07 2020 included

Sunday 24 may

saturday 06 & sunday 07 2020

From July 20 until August 18 2020 included

Brusselse steenweg 163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be

't Overhamme, flavors inspired by experience

Brusselse steenweg163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be

Brusselse steenweg 163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be

Brusselse steenweg 163, 9300 Aalst

+32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be