Vanaf twee personen en voor het volledige gezelschap van uw tafel.
A partir de deux personnes et pour la totalité des convives de votre table.
MENU 't overhamme
Een evenwichtige compositie van zes inventieve gerechten afwisselend volgens seizoen en marktaanbod.
Une suite harmonieuse de six spécialités selon la saison et le marché.
€ 85.00
met aangepaste wijnen
Le menu dégustation, vins compris
€ 124.00
5 gerechten ** - 5 plats **
€ 75.00
met aangepaste wijnen
Menu vins compris
€ 104.00
LUNCH - TIME MENU
Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert naargelang het marktaanbod.
Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.
€ 45.00
aangepaste wijnen
vins compris
€ 67.00
ZONDAGSLUNCH - LUNCH DE DIMANCHE
Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert naargelang het marktaanbod.
Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.
€ 50.00
met aangepaste wijnen
Menu vins compris
€ 72.00
VRIJDAGMIDDAG VISDAG - VENDREDI MIDI JOUR DE PÊCHE
3 gerechtjes, uit de zee en rivieren dicht bij ons, dessert, aperitief, hapjes aangepaste wijntjes, waters & koffie of thee
3 plats de poissons de la mer et rivières près de nous, dessert, apero, amuses bouches, vins accompagnés, eaux, café ou thé
€ 86.00
MENU 't overhamme
2 x Sint-Jakobsoester – truffel - schorseneer – knolselder **
Coquilles St-Jacques - truffe – salsifis – cèleri rave **
Heek – spek – spruit – mosterd **
Merlu – lard – chou de Bruxelles – moutarde **
Tarbot – ganzenlever – witloof – nashi – miso
Turbotin – foie d’oie – chicon – nashi - miso
Hertenkalf – biet – ui – veenbes – boekweit **
Cerf – betterave – oignon – airelle – sarrasin **
Kaasjes – dadel – selder – walnoot – eierbrood (suppl. € 12.00)
Fromages – dattes – cèleri – cerneaux de noix - brioche (suppl. € 12.00)
Chocolade – olijf – pistache **
Chocolat – olive – pistache **
Appel – pastinaak – amandel – vanille **
Pomme – panais – amande – vanille **
VOORGERECHTEN – LES ENTRÉES – STARTERS - VORSPEISE.
*Oester – Huître – Oyster – Auster
Oester St – Vaast G2 – bloemkool – rode biet
Huître St – Vaast G2 – choufleur – betterave rouge
25.00
Oester St – Vaast G2 – natuur
Huître St – Vaast G2 – nature
22.00
*Eendenlever – Foie de canard – Duck liver – Ente leber
Eendenlever – rode biet – appel – rode wijn – spinazie
Foie de canard – betterave rouge – pomme – vin rouge – épinard
27.00
*Kalfshersenen – Cervelle de Veau – Vailbrain - Kalbshirn
2 x Kalfshersenen – kalfstong - knolselder – augurk – tartaarsaus
2 x Cervelles de veau – langue de veau – céleri rave – cornichon – sauce tartare
28.00
*Kreeft – Homard – Lobster – Hummer
Europese kreeft – couscous – granaatappel – komkommer – appel (2 pers.)
Homard Européenne – couscous – grenade – concombre – pomme (2 pers)
34.00
* Sint – Jakobsoester – Coquilles Saint-Jacques – Scallop – Jacobsmuschel
2 x Sint-Jakobsoester – truffel - schorseneer - knolselder
Coquilles St-Jacques - truffe – salsifis – cèleri rave
29.00
Door onze bewuste keuze om enkel met verse producten te werken, is het mogelijk dat bepaalde gerechten en/of ingrediënten tijdelijk niet beschikbaar zijn, waarvoor onze excuses.
Notre souci est de n’employer que des ingrédients frais. Il se pourrait que certains plats ne soient pas toujours disponibles, nous vous prions de nous en excuser.
VISGERECHTEN - LES POISSONS - SEAFOOD - FISCHGERICHTE
*Heek – Merlu – Hake – Hechtdorsch
Heek – spek – spruit - mosterd
Merlu – lard – chou de Bruxelles – moutarde
28.00
*Tarbot – Turbotin – Turbot - Steinbutt
Tarbot – ganzenlever – witloof – nashi – miso
Turbotin – foie d’oie – chicon – nashi – miso
38.00
*Zeetong – Sole – Sole – Seezunge
Zeetong “meunière”
Sole meunière
38.00
Zeetong – diepzeekreeft – truffel - dooierzwam – spinazie
Sole – langoustine – truffe - girolle – épinard.
43.00
VLEES, GEVOGELTE – VIANDES, VOLAILLES – MEAT, POULTRY – FLEISCH, FEDERWILD
*Hertenkalf – Cerf – Deer – Hirsche
Hertenkalf – biet – ui – veenbes – boekweit
Cerf – betterave – oignon – airelle – sarrasin
38.00
* Kalf – Veau – Veal – Kalb
Zwezerik – diepzeekreeftjes – bloemkool - spek
Ris de veau – langoustines – choufleur - lard
42.00
Keuze van de kaart van woensdag tot en met vrijdagmiddag.
Choix à la carte de mercredi jusqu’au vendredi midi inclus.
Cadeaubon
Een Cadeaubon van ’t Overhamme.
Fijn om te schenken, leuk om te krijgen,
Bepaal zelf het bedrag dat U aan een geschenkbon wenst te besteden
Of opteer voor één van onze formules:
Geschenkcheques vanaf € 50,00 per persoon voor een zondagslunch met drie gerechten,
€ 72,00 met geselecteerde wijnen of € 90,00 met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.
€ 75,00 voor een menu met vijf gerechten, €104,00 met geselecteerde wijnen of € 122,00 met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.
Verder zijn de mogelijkheden € 85,00 voor het grote degustatiemenu,
€ 124,00 met geselecteerde wijnen of € 142,00 met aperitief, geselecteerde wijnen, waters en koffie.
Een eenvoudig telefoontje volstaat, wij sturen de geschenkbon graag naar je toe.
SLUITINGSDAGEN:
Maandag, dinsdag, zaterdagmiddag & zondagavond
Van dinsdag 1 januari tot en met donderdag 10 januari
Van zondag 31 maart tot en met dinsdag 9 april
Van maandag 15 juli tot en met donderdag 15 augustus
Op zaterdagmiddag maken we graag een uitzondering voor gezelschappen vanaf 12 personen.
CONTACT
tel: +32 (0)53 77 85 99
mail: overhamme@skynet.be
LIGGING - Brusselse steenweg163, 9300 Aalst
Mogen wij u vriendelijk verzoeken dieetbeperkingen, allergieën of zwangerschap te vermelden bij het maken van uw reservatie
“Laatste minuut” of reservaties voor gezelschappen vanaf 8 personen, graag telefonisch
Gelieve te noteren dat het restaurant gesloten is:
Elke maandag, dinsdag, zaterdagmiddag en zondagavond
Van dinsdag 1 januari tot en met donderdag 10 januari
Van zondag 31 maart tot en met dinsdag 9 april
Van maandag 15 juli tot en met donderdag 15 augustus
Veuillez indiquer toute restriction alimentaire, allergie ou grossesse lors de votre réservation
Pour une réservation de dernière minute, ou de tables à partir de 8 personnes veuillez nous contacter par téléphone
Veuillez noter que le restaurant est fermé:
Le lundi, mardi, Samedi midi et Dimanche soir
Du 1 janvier au 10 janvier 2019 inclu
Du 31 mars au 9 avril inclu
Du 15 juillet au 15 aout inclu
Please indicate any dietary restrictions, allergy or pregnancy when making your reservation
For a last minute reservation or a tab le from 8 people, please call us
For a last minute reservation, please call us
Please note that our restaurant is closed :
Every Monday, Tuesday, Sunday for dinner and Saturday for lunch
From January 1 until January 10 included
From March 31 until April 9 included
From July 15 until August 15 included
Brusselse steenweg 163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be
't Overhamme, flavors inspired by experience
Brusselse steenweg163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be
Brusselse steenweg 163, 9300 Aalst - +32 (0)53 77 85 99 - info@toverhamme.be