De Keuken

 

 

Koken met respect voor de basis en het product.

 

Zonder in excessen te vervallen is onze keuken door de jaren heen constant in beweging geweest, licht, vernieuwend en hedendaags, maar gestoeld op een klassieke basis, seizoengebonden, met respect en herkenbaarheid van het product.

 

Bij ons zie je de seizoenen in het bord passeren!

 

Koken op zich is geen kunst maar een ambacht dat kan worden aangeleerd, het is echter de geestdrift en bezieling die het verschil maken.

 

Koken is voor ons een constante zoektocht naar de beste grondstoffen en mensen die deze kunnen leveren,topkwaliteit is een prioriteit en heeft zijn prijs,hoe aanlokkelijk het groenere goedkope gras aan de andere kant van de heuvel ook is.

 

Koken is teamwork,om van olijvenbroodje tot pistachegiandujapraline perfect tot bij de gast te brengen, is een ploeg van eerstedivisiespelers nodig.

FOTOGALERIJ KEUKEN

Restaurant ‘t Overhamme          Brusselsesteenweg 163, 9300 Aalst                                      overhamme@skynet.be         053 77 85 99