Menu's

MENU

 

Een evenwichtige compositie van zes  inventieve gerechten afwisselend volgens seizoen en marktaanbod.

Vanaf twee personen en voor het volledige gezelschap van uw tafel.

 

Une suite harmonieuse de six spécialités selon la saison et le marché.

A partir de deux personnes et pour la totalité des convives de votre table.

 

€ 79.00

 

Het degustatiemenu met aangepaste wijnen.

Le menu dégustation, vins compris.

 

€ 118.00

 

5 gerechten **

5 plats **

 

€ 69.00

 

met aangepaste wijnen

Menu vins compris

 

€ 98.00

 

LUNCH - TIME MENU.

 

Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert

naargelang de markt van de dag.

Dit menu wordt bij voorkeur voor alle disgenoten besteld.

 

Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.

 

€ 45.00

 

Het lunchmenu met aangepaste wijnen

Le lunch, vins compris

 

€ 67.00

 

 

ZONDAGSLUNCH – LUNCH DE DIMANCHE.

 

Voorgerecht, hoofdgerecht en een keuze tussen kaas en dessert

naargelang de markt van de dag.

Dit menu wordt bij voorkeur voor alle disgenoten besteld.

 

Une entrée, un plat et fromage ou dessert selon le marché du jour.

 

€ 50.00

 

met aangepaste wijnen

Menu vins compris

 

€ 72.00

 

 

VRIJDAGMIDDAG VISDAG – VENDREDI MIDI JOUR DE PÊCHE

 

3 gerechtjes, uit de zee en rivieren dicht bij ons, dessert, aperitief, hapjes aangepaste wijntjes, waters & koffie of thee

 

3 plats de poissons de la mer et rivières près de nous, dessert, apero, amuses bouches, vins accompagnés, eaux, café ou thé

 

€ 84.00

 

 

DEGUSTATIEMENU

 

 

 

Haring – Gillardeau oester – bloemkool – koolrabi  - rode biet **

Hareng – huître Gillardeau – choufleur – chou-rave – betterave rouge **

 

 

 

Zeetong – garnaal - druif – spinazie – hanekam **

Sole – crevette - raisin – épinard – girolle **

 

 

 

Sint-Jakobsoester – kalf – pompoen – kerrie

Coquilles Saint-Jacques – veau – potiron - curry

 

 

 

Roodpootpatrijs – eekhoorntjesbrood – witloof – herfsttruffel **

Perdreau patte rouge – cèpes – chicon – truffe d’automne **

 

 

 

Kaasjes – abrikoos – seldersla (suppl. € 12.00)

Fromages – abricot – salade de célèri (suppl. € 12.00)

 

 

 

Mandarijn – chocolade – hazelnoot **

Mandarine – chocolat – noisette **

 

 

 

Appel – tatin – limoen **

Pomme – tatin – citron vert **

 

Restaurant ‘t Overhamme          Brusselsesteenweg 163, 9300 Aalst                                      overhamme@skynet.be         053 77 85 99